top of page
  • Writer's picturesatawarmankennel

Satawarman Ingrid Tuulentyttö ja Niesta 2020


Nuorten metsämestaruuskoe Niesta järjestettiin Savukoskella syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja sinne oli meilläkin hinku päästä mukaan Mikan Lyytin, S. Laiha Lohtu, ja Katjan Inkun ,S. Ingrid Tuulentyttö, kanssa.

Vain kaksi päivää ennen starttia koimme pelottavan hetken Lyytin juostua keppiin sen upotessa takanieluun. Verta vuotava Lyyti saatiin onneksi kuitenkin ajoissa lääkäriin ja hoitoon, mutta Niesta jäi Lyytiltä juoksematta.

Inkun koepäivä oli sunnuntaina. Linnut antoivat odottaa, mutta sitten,100 minuutin haun jälkeen Inkku seisoi mustia teeriä, joille saatiin tehdyksi kelpo riistatyö. Inkun suoritus arvioitiin NUO1 92 pisteen arvoiseksi saaden paikan finaalipäivään. Paikkaa kuuden parhaan joukkoon ei tullut, mutta Satawarmalaista sinnikkyyttä päästiin näkemään kuitenkin myös loppukilpailussa. Inkun veli Kingi, S. Björn Rautakylki Jyri Salmisen ohjaamana sijoittui Niestassa upeasti 2. sijalle.


10 Satawarmalaista koirakkoa starttasi Niestassa ja niistä seitsemän sai tuloksen viiden jatkaessa vielä finaalipäivään.

91 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page